Γυναικείο ποδόσφαιρο

Ο Βασιλιάς των σπορ για το ¨Ασθενές Φύλο¨

Αγαπητοί Φίλαθλοι,

Εμείς στον Κωακό Αθλητικό Όμιλο Φιλίνος, αθλήτριες και αθλητές, προπονητές και διοίκηση αισθανόμαστε την υποχρέωση να ανταποδώσουμε και να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά λόγια που μας απευθύνεται για τις προσπάθειες των αθλητών όλων των τμημάτων.

Για μας είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικό να ακούμε ένα καλό λόγο και την κριτική σας. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και δεν θέλουμε τα κολακευτικά λόγια να χαϊδεύουν τα αυτιά μας, θέλουμε και να είστε βέβαιοι ότι ακούμε με προσοχή την κριτική σας, με σκοπό να βελτιωνόμαστε συνέχεια.

Με αφορμή το Διεθνή Φιλικό Αγώνα που διεξήχθη στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας την Τρίτη 10 Ιουλίου, 2007 θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Παναγιώτη Βασιλείου που διαιτήτευσε τον αγώνα μας, τους ανθρώπους του Σταδίου για τις εξυπηρετήσεις και τον γιατρό κ. Λαμπριανίδη Κώστα. Όλοι τους, συναισθάνθηκαν το διαφορετικό κλίμα που επικρατεί σε τέτοια παιχνίδια και συνέβαλαν τα μέγιστα συμπορευόμενοι με τις προθέσεις μας να ακολουθήσουν και άλλα τέτοια Διεθνή Φιλικά.

Μέσα από αγώνες σαν και αυτούς επιτυγχάνουμε και τους στόχους του συλλόγου που είναι η ανάδειξη της Κω και η πρόοδος όλων των Κώων.

Η ομάδα της Φιλανδίας είναι σχεδόν σίγουρο ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα έρθει στην Κω για προπονήσεις και μία σειρά φιλικών παιχνιδιών. Άρα μπορούμε να μιλάμε για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Σκοπός του αγώνα πέρα από τα αγωνιστικά συμπεράσματα του προπονητή κ. Παναγιωτόπουλου ήταν και η προβολή της Κω στην μακρινή Βόρεια Φιλανδία.

Ήδη η ομάδα μας αποτελούμενη από αθλήτριες κάτω των 20 ετών έχει κληθεί να συμμετάσχει σε Διεθνές Τουρνουά στην Σκανδιναβία το 2008. Ευχόμαστε, στις δράσεις μας αυτές να βρούμε άξιους συμπαραστάτες τον Δήμο Κω μέσα από τον Δ.Ο.Α. γιατί έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε άξιοι πρεσβευτές της Κω στο εξωτερικό, βοηθώντας την τουριστική μας βιομηχανία.

Βαθμολογίες Αγωνιστικής

Team WD LPTS
1 Αθλοπαιδιών Κω 0 0 0 0
2 Αργοναύτες Καλύμνου 0 0 0 0
3 Κωακός Φιλίνος 0 0 0 0
4 Σταυρός Καλυθίων Ρόδου 0 0 0 0

Αγωνιστική

Νοέμβριος 2017

19 Κυ - 07:47
Κωακός ΦιλίνοςVSΑθλοπαιδιών Κω
Match Report
19 Κυ - 07:47
Αργοναύτες ΚαλύμνουVSΣταυρός Καλυθίων
Match Report
19 Κυ - 07:47
Αργοναύτες ΚαλύμνουVSΚωακός Φιλίνος
Match Report
12 Κυ - 12:00
Σταυρός ΚαλυθίωνVSΑργοναύτες Καλύμνου
Match Report
19 Κυ - 07:47
Αθλοπαιδιών ΚωVSΚωακός Φιλίνος
Match Report
19 Κυ - 07:47
Κωακός Φιλίνος VSΣταυρός Καλυθίων
Match Report
19 Κυ - 07:47
Αργοναύτες ΚαλύμνουVSΑθλοπαιδιών Κω
Match Report
19 Κυ - 07:47
Κωακός ΦιλίνοςVSΑργοναύτες Καλύμνου
Match Report