Σκοπός & Φιλοσοφία μας

Ο Σκοπός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από την ανάδειξη των αρχών του Ολυμπισμού. Αλληλοσεβασμός, άμιλλα, δικαιοσύνη, υγεία, συμμετοχή και την κοινωνική ανέλιξη των μελών. Οι ανησυχίες μας για το μέλλον της Κω μας, της κοινωνίας μας και βασικά το μέλλον των παιδιών μας, ΜΑΣ οδήγησε να προσθέσουμε στους σκοπούς και την ανάδειξη της Κω.
Τα μέσα για να πραγματοποιήσουμε το σκοπό ίδρυσης και λειτουργίας του Συλλόγου είναι ο Αθλητισμός σε όλες του τις μορφές. Δεν αποκλείουμε κανέναν. Μικροί Μεγάλοι, Άνδρες Γυναίκες, Νέοι Γέροι, ακόμα και μωρά. Όλες οι μορφές άθλησης έχουν θέση στον ΚΩΑΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ «ΦΙΛΙΝΟΣ». Όλοι εμείς και όσοι ακόμα καταφέρουμε να μπολιάσουμε με το όραμά μας, μαζί μπορούμε να φέρουμε σε πέρας το δύσκολο έργο να επιτυγχάνουμε έναν έναν τους στόχους που θα θέτουμε. 

Με λάβαρο το Δικαίωμα των παιδιών μας για ένα Καλύτερο Μέλλον χρησιμοποιούμε τον Αθλητισμό για να επαναφέρουμε στην επιφάνεια όλες εκείνες τις αρχές που θα φανούν αναγκαίες στα Παιδιά μας. Απευθύνουμε Κάλεσμα σε όλους τους Κώους. Από την Κέφαλο στην Κω, από την Καρδάμαινα στο Τιγκάκι μέχρι και το Ορεινό Ασφενδιού.

Απευθύνουμε Κάλεσμα σε όλους τους Κώους:

Βγείτε από το σπίτι σας και πλαισιώσετε την προσπάθεια αυτή και να είστε σίγουροι ότι ΟΛΟΙ μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα……..