Ειδησεις

2ο KOS CITY RUN

Πάνω από 100 αθλητές στο 2ο KOS CITY RUN – Δυναμικός αγώνας δρόμου 10χλμ σε μια πολύ όμορφη διαδρομή στην πόλη της Κω!»

Πάνω από 100 αθλητές και αθλήτριες από την Κω, τη Ρόδο και το εξωτερικό έλαβαν μέρος απόψε στο 2ο KOS CITY RUN (αγώνας δρόμου 10χλμ) που διοργάνωσε με επιτυχία για 2η χρονιά ο Κωακός Αθλητικός Όμιλος Φιλίνος.

Η εκκίνηση δόθηκε λίγο μετά τις 6μμ στην πλ. ελευθερίας, όπου έγινε και ο τερματισμός. Η διαδρομή ήταν : Ιπποκράτους, παραλιακή, λιμάνι, παραλιακή, Π. Τσαλδάρη, 25ης Μαρτίου κι επιστροφή στην πλ. Ελευθερίας (επί πέντε φορές).

Τις απονομές έκαναν ο Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος Σ. Σεργεντάνης και ο Περιφ. Σύμβουλος Δ. Χαματζόγλου.

Ο πρώτος αθλητής από Ρόδο τερμάτισε με χρόνο 37λεπτά και κάτι. Σε λίγο τα αναλυτικά αποτελέσματα (στις φωτό φαίνονται οι τρεις πρώτοι από τους άνδρες και τις γυναίκες, ενώ στο τελευταίο βίντεο διακρίνονται με τη σειρά που τερμάτισαν όλοι όσοι/ες πήραν μέρος).[/su_highlight]


ΑΝΔΡΕΣ                                                                                                                                   ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1 141 ΚΑΝΤΗΣ ΜΟΣΧΟΣ M 00:37’44″363                                             1 206 AROKANAS ELINA F    00:50’47″513
2 177 ΤΣΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ M 00:38’43″106                                     2 110 REYNOLDS CASSANDRA F 00:53’13″945
3 174 ΤΣΙΚΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ M 00:38’54″710                                 3 207 ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ F 00:53’38″111


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΟ ΦΙΛΙΝΟΣ

Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος συνδιοργάνωσε ΜΑΖΙ με το Τμήμα Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. Κω τον 2ο αγώνα δρόμου πόλης με την επωνυμία KOS CITY RUN, και θα ήθελε για άλλη μία φορά να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην άψογη διοργάνωσή του.

Συγκεκριμένα: τους 110 αθλητές και αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή. Τους Κώους πολίτες που υποχρεώθηκαν να ανεχθούν το κλείσιμο των οδών, που είχαν πρόσβαση στην διαδρομή του αγώνα, και την ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίας.

Για την επιτυχία της διοργάνωσης συνέβαλαν σημαντικά και τους ευχαριστούμε:

Το τμήμα αθλητισμού του ΔΟΠΑΒΣ Κω και ειδικότερα τα στελέχη του.

Την Δημοτική Αστυνομία Κω .

Την Ελληνική Αστυνομία Κω.

Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τμήμα Κω .

Την 80 ΑΔΤΕ και το προσωπικό της .

Το Ξενοδοχείο Κυπριώτης Village για την φιλοξενία της ομάδας χρονομέτρηση.

Τα Μ.Μ.Ε. Κω για την προβολή και την κάλυψή της εκδήλωσης.

Ο αγώνας αυτός έδειξε ότι οι Κώοι, γυναίκες και άνδρες, αγαπούν τον αθλητισμό και βοήθησαν ώστε ο αγώνας να ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες μας και να είναι άξιος λόγου Διεθνών σχολίων.

Ο Κ.Α.Ο. Φιλίνος θα εργαστεί με όλες τις δυνάμεις του σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού και τους αθλητές ώστε ο αγώνας του 2017 να είναι ακόμα καλύτερος.

Η συμπαράσταση όλων είναι ευπρόσδεκτη.

Πηγή:http://www.aegeanews.gr/

Leave a Reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.